نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

۵۰۰۰ فلسطینی در اسارت رژیم صهیونیستی هستند

۵۰۰۰ فلسطینی در اسارت رژیم صهیونیستی هستند مؤسسه اسرای فلسطین اعلام کرد که ۵۰۰۰ فلسطینی در اسارت رژیم صهیونیستی هستند که میان این اسرا نام ۳۱ زن و ۱۶۰ کودک فلسطینی به چشم می‌خورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مؤسسه اسرای فلسطین در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی ۵۰۰۰ فلسطینی را به اسارت درآورده که در میان این اسیران ۳۱ زن فلسطینی در زندان دامون و ۱۶۰ کودک فلسطینی در زندان‌های عوفر، مجدو و دامون، زندانی شده‌اند.

بر اساس این گزارش، قدیمی‌ترین اسرا که پیش از توافقنامه اسلو بازداشت شده‌اند، ۲۳ تن هستند که در میان آنان محمد الطوس بیشترین مدت اسارت را طی کرده و از سال ۱۹۸۵ در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برد.

۱۱ تن از ۵۰۰۰ اسیر فلسطینی در بند زندان‌های رژیم صهیونیستی، در جریان قرارداد تبادل اسرای وفاء الأحرار در سال ۲۰۱۱ آزاد شده‌اند؛ اما در سال ۲۰۱۴ مجدداً به اسارت رژیم صهیونیستی درآمده‌اند. این ۱۱ اسیر فلسطینی از جمله ۲۳ اسیر بازداشتی قبل از توافقنامه اسلو هستند و قدیمی‌ترین آنان نائل البرغوثی است که ۴۳ سال از عمر خود را در زندان‌های رژیم صهیونیستی سپری کرده و از این ۴۳ سال، ۳۴ سال را به شکل پیاپی در زندان‌های این رژیم به سر برده است.

همچنین مؤسسه اسرای فلسطین اعلام کرد که از سال ۱۹۶۷ تاکنون ۲۳۷ اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند و جدای از این آمار، صد‌ها آزاده فلسطینی نیز در نتیجه عوارض بیماری‌هایی که به دنبال اسارت در زندان‌های رژیم صهیونیستی بدان مبتلا شده‌اند، پس از آزادی به شهادت رسیده‌اند.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی از تحویل پیکر ۱۲ شهید اسیر فلسطینی به خانواده‌هایشان خودداری می‌کند که آخرین مورد آن شهید خضر عدنان از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی است.

۷۰۰ اسیر فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی نیز با بیماری‌های گوناگون دست‌وپنجه نرم می‌کنند و نیازمند مراقبت‌های پزشکی دقیق هستند. از بین این اسرای بیمار، حداقل ۲۴ تن به سرطان مبتلا شده‌اند. / شهاب نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار